VERZENDEN
Waar is mijn bestelling verzonden?
Alle bestellingen zijn verpakt en verzonden in Nederland.

Verzend je wereldwijd?
Zeker! We hebben verzendopties beschikbaar voor elk land. Big 4 Little is niet verantwoordelijk voor invoerrechten of douanetarieven die zijn geassocieerd met de internationale verzending van het product. Alle bijbehorende belastingen en taken zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger van het pakket.

Is een verpakking discreet?
Natuurlijk! We hebben een sterke inzet voor de privacy van onze klanten. Alle pakketten worden verzonden in Dozen waar niks op vermeld staat. Er is geen enkele manier om te zien wat er in het pakket zit. Alle internationale buiten de EU geplaatste bestellingen worden gemarkeerd als ” kleding ” op de vereiste douane-declannatie.

Hoeveel kost de verzendkosten?
Nederland standaard 6,50 euro en België
Standaard verzending € 11,-

Vanaf €150,- Geen verzend kosten

Alle andere landen (internationaal en buiten de EU)
Verwijs ik je door naar onze pagina https://big4little.eu/levertijd-en-verzendkosten/

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling arriveert?
Verzendtijden zullen variëren afhankelijk van de gekozen verzendmethode. Wij verzenden alle producten in de voorraad op dezelfde dag wanneer u vóór 16.00 uur bestelt.

Nederland en België
Standaard verzending
2 – 5 werkdagen ( let op. Bij na levering producten kan dit langer zijn. Wij doen ons best dan zsm te kunnen versturen. )

Alle andere landen (internationaal)
Standaard verzending
7 – 21 werkdagen

Facturatie
Welke betaalmethoden accepteert u momenteel?

We accepteren momenteel betalingen via:
Bank Overschrijving, Ideaal, PayPal, Creditcard, Belfius Direct net, KBC/CBC Betaalknop, Klarna betaal later en gespreid betalen, Bankcontact, Plzelewy24, SOFORT Banking, Apple pay

Wat ziet u op uw rekening?
Betaling Molie payments of stichting derdengelden of uw order nummer.

Onderhoudsinstructies
Hoe was / droog ik mijn onesie?
We raden aan om uw onesies te wassen op een koud delicate was- en luchtdrogen. Was alstublieft niet uw onesies op warm of machine droog!

RETOUR
Wat is uw retourbeleid?
Vanwege het intieme karakter van onze producten is het bij de meeste producten niet mogelijk om te ruilen of te retourneren. In het geval dat u het verkeerde item hebt ontvangen of het is verzonden naar u beschadigd, neem dan contact met ons op via klantenservice@big4little.eu. Vermeld uw bestelnummer in uw bericht en een foto bewijs. Als u vragen heeft over het te retourneren van het product, moedigen we u aan om contact met ons op te nemen voordat u uw bestelling plaatst. Voor vragen over uw maten kunt u het beste een mail sturen naar klantenservice@big4little.eu.

Promoot / Collaboration
Hoe solliciteer ik om een ​​promotor te worden?
We zijn altijd op zoek naar nieuwe promoters en merkambassadeurs! Stuur dan een e-mail met het onderwerp ” Word een promotor ” naar admin@big4little.eu

 

Heeft u nog meer vragen? Stel ze gerust. Mail uw vraag naar klantenservice@big4little.eu