Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:00 uur worden gedaan worden de volgende dag verwerkt. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wanneer er Pre-Order staat betekend dit dat het artikel besteld is bij de leverancier, de verwachte levertijd staat in de omschrijving van het artikel vermeldt. Als u deze besteld zal deze uitgeleverd worden zodra deze binnen komen, de datum van uitleveren is een indicatie en kan uitlopen. U zult hiervan op de hoogte worden gesteld.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen exclusief BTW
( Dit zijn prijzen voor normale verzendingen dus niet pakjes gemak! ) :

Nederland:
€ 6,50 voor bestellingen onder de € 150,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 150,-

België:
€ 9,50 voor bestellingen onder de € 150,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 150,-

Voor overige verzend kosten gelden de algemene verzend kosten van de koerier.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL en de rest van Europa en rest van de wereld word voor u de beste pakketbezorger geselecteerd. Over het algemeen zal de aflevering twee werkdag na versturen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen!

Indien gewenst kunnen we ook verzenden met PostNL of DPD. Gelieve dit aan ons door te geven in de opmerkingen veld bij jou bestelling.